Lions
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lions

sd

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Coś co tygryski lubią najbardziej xD

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Saki
 Zaufany
 Zaufany
Saki

Liczba postów : 96

Coś co tygryski lubią najbardziej xD Empty
PisanieTemat: Coś co tygryski lubią najbardziej xD   Coś co tygryski lubią najbardziej xD EmptyNie Lut 22, 2015 1:54 pm

Pierwszy raz od dłuższego czasu, postanowiłam coś upolować. Wybrałam sobie bardzo wczesny ranek, jeszcze przed wschodem słońca, ponieważ wtedy najwięcej zwierząt wychodzi, nie będąc świadome czyhającego zagrożenia i pragnąc się nieco ochłodzić, a ta pora doby jest do tego idealna.
Idę w pobliżu wodopoju, chowając się w przesuszonej trawie i obserwując wszystko w koło. Daje się ponieść instynktowi, nie myślę nad tym, dokąd zmierzam. Cały czas próbuję wywęszyć zapach zwierzyny, a idę pod wiatr, więc jest to łatwiejsze. Niejeden lew, o tej porze nie były w stanie wstać i iść na polowanie, to właśnie teraz najbardziej chce się spać. Ja jednak nie przejmuję się swoimi porannymi pragnieniami pospania i wybieram właśnie tę porę na łowy. Mam nadzieję na sycący posiłek, którym mogłabym podzielić się także z dziećmi...
Gdy dochodzę do moim zdaniem najlepszego punktu obserwacyjnego i jednocześnie jestem doskonale ukryta, zamieram w bezruchu. Moje uszy są nastroszone a wzrok wytężony. Pazury delikatnie przytrzymują mnie do podłoża, sprawiając, że staję się jego częścią. Moje niewielkie rozmiary pozwalają bardzo dobrze się ukryć i poruszać niedosłyszalnie. Mam ochotę na rozerwanie się, a raczej na rozerwanie zębiskami cielska jakiejś zwierzyny. Wypatruję czegoś, co nadawałoby się na posiłek...
Powrót do góry Go down
Game Master
 Przybysz
 Przybysz
Game Master

Liczba postów : 130

Coś co tygryski lubią najbardziej xD Empty
PisanieTemat: Re: Coś co tygryski lubią najbardziej xD   Coś co tygryski lubią najbardziej xD EmptyPon Lut 23, 2015 6:06 am

[color:f227=#00FFFF]Po chwili, wcześniej ukryte przed twoim wzrokiem, stadko gazel znajdujących się około kilometra dalej przebiegło przez część sawanny. Z oddali dostrzegłaś rogi samców oraz wzbijający się za nimi wszystkimi kurz. Czyżby szykowała się pora na obiad, mimo, że był poranek? Możliwe, że tym razem twoje lwiątka nie będą głodne.[/color]
Powrót do góry Go down

Coś co tygryski lubią najbardziej xD
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lions :: Wolne Ziemie :: Ziemie Łowieckie-
Skocz do: